KNS
A kültér és a beltér összekapcsolásának legkiválóbb kivitelezése!

A kültér és a beltér összekapcsolásának legkiválóbb kivitelezése!


Bemutatjuk a VEKA új generációs emelő-toló ajtórendszerét:

Fényesebb:
Hatalmas – szinte – padlóig érő üvegfelületeket sikerült kialakítani a VEKA „műhelyében”. Ezért a beltérnek fényesebb és tágasabb érzést ad a VEKAMOTION 82.

 

Szabadabb:
A VEKAMOTION 82 könnyedén sikló szárnyai és a sík küszöbnek köszönhetően a szabadság felbecsülhetetlen érzését biztosítja korlátozott személyek számára is. A küszöb akadálymentessé alakítható, ezáltal nagyon könnyű közlekedést tesz lehetővé az udvarra vagy az erkélyre.

 

Hatékonyabb:
Amit a VEKAMOTION 82 technikai megoldásai nagy lelkesedést váltanak ki, mind a szakmabeliek, mind az otthoni felhasználók körében! A VEKA mérnökeinek teljesen sikerült újragondolni és megújítani a tolóajtó fogalmát. Innovatív tervezésnek köszönhetően kivételes módon gondoskodik a védelemről a széllel, hőveszteséggel, zajjal és külső behatolásokkal szemben!

Több:
A VEKAMOTION 82 minden tekintetben többet nyújt. Döntő faktor a költséges, többkamrás konstrukciónak köszönhető kiemelkedő stabilitás. Ezt a VEKA-ra jellemző

magas profilminőség mellett a keretben körbefutó, nagy kiterjedésben elhelyezett acélmerevítés biztosítja. Így a VEKAMOTION 82 lehetővé teszi, hogy a nagy elemek is modern, nehéz hőszigetelő üvegezéssel készülhessenek. A VEKAMOTION 82 a modern, fényárban úszó kényelmet hozza el az Ön lakásába. A nagy üvegfelületek és a keskeny ajtókeretek megnyitják a lakóteret és akadálymentes kijutást tesznek lehetővé a kültérbe.

 

Erősebb:
A VEKAMOTION 82 esetében kizárólag a DIN EN 12608 szabványnak megfelelő, A-minőségi osztályú profilokat alkalmazunk. Ezeknek a különösen erős külső falai teszik ezt a minőségi profilt terhelhetőbbé és formatartóbbá, mint a kevésbé magas minőségű profilok esetében. Különösen erős külső falak A-osztályú falvastagság 3 mm-től (± 0,2 mm).

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more