KNS
about

KNS Nyílászáró Sziléziából

A KNS Nyílászáró Sziléziából 2008-ban alakult, és az ablakgyártás területén egyik legfejlettebb technológiai parkkal rendelkezik, amelyet Lengyelországban és Európában megtalálhatunk a cégek között. Az innováció, a szilárdság, a megjelenés és a különlegesség irányelvei szerint gyártunk. Az ősi célunk az volt, hogy körülvegyük a különlegességet, ezért a legmagasabb fokú PREMIUM típusú bútorokat készítjük el a klienseinknek.


Széles tapasztalatot, logisztikai és gyártási kapacitást és erős exportot birtoklunk, amely jelenleg 21 európai országban és két észak-amerikai országban terjeszkedik, és nem tervezzük, hogy megálljunk. Az évek során számtalan dolgoztunk a jelenlegi piaci pozíciónkon és a hozzá kapcsolódó felelősségen.


Az őszinteséget és a munkabírást értékeljük, mert magunk is így vagyunk, és ezen alapulva építettük fel a hatékony termelő céget a versenyképes ablakgyártási piacokon. Ezért ma olyan fejlettek, innovatívak és alkalmazunk minőségi, esztétikai és termelési határidők kapcsolódását.

 

Miért a KNS-t érdemes választani? Íme néhány mellettünk szóló érv:
– Mert Európa egyik legfejlettebb gépparkján készítjük termékeinket.
– Mert termékeinket cérnahegesztéses technológiával gyártjuk, mellyel erősebb és észtétikusabb nyílászárókat vagyunk képesek gyártani.
– Mert válogatott, minőségi alapanyagokkal dolgozunk.
– Mert tapasztalt, lelkiismeretes, alázatos szakemberekkel végezzük a feladatokat.
– Mert stabil szakmai és anyagi háttérrel rendelkezünk.
– Mert a határidők betartására nagy figyelmet fordítunk.
– Mert átlagon felüli minőségű terméket adunk ki a kezünkből.
– Mert minimálisak a garanciális ügyeink.
– Mert a termékeinket elérhető áron kínáljuk.
– Mert minden igényt ki tudunk elégíteni a sufnitól a passzív házig.
– Mert számos egyedi megoldás található kínálatunkban.
– Mert a megrendelőink elégedettsége nekünk a legfontosabb.
– Mert valamennyi itt leírt előnyünk leellenőrizhető.

...

Újdonságos megoldások

A mai, automatizált világban nehéz nem használni a legújabb technológiákat. Sok dolog tesz minket különlegessé. De elsősorban az, hogy a legújabb technológiák fejlődésével megyünk. Kezdve a cég általános irányításától a központi irodákon keresztül a gyártásig és a logisztikáig terjedő programunkkal. A gyártás a legújabb, teljesen automatizált vonalak, amelyeket a programunk irányít. Az egyik legújabb stílusú ajtók és ablakokat gyártó vonalak, amelyeket a videónkon láthat.

TECHNOLÓGIA ÉS MINŐSÉG

Mi a cég, amelynek az ügyfél az alapja minden stratégiai tevékenység megvalósításának a kapcsolódó döntései meghozatalánál. A termelési folyamatban használjuk a legújabb, tanúsított technológiákat, amelyeket a legmagasabb szintű szakemberek kezelnek a legmagasabb termelési szabványok fenntartása elve alapján. Annak érdekében, hogy garantáljuk a legmagasabb minőséget és a nyílászárók tartósságát, a V-PERFECT technológiát használjuk, amely biztosítja a tökéletes nyílászáró befejezést. Így a PVC termékek kivételes esztétikával és egyedülálló jellemmel rendelkeznek.
about

DÍJAK ÉS ELISMERÉSEK

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az cég elismeréseket, díjakat és köszönetet kap az elért eredményeiért. Eredményeink a kemény munka és a magas motiváció eredményei, amelyek további sikereket hoznak.
aboutRok: 2022
GEALAN szakmai kitünteés
aboutRok: 2017
Az üzlet gepárdjai
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more