KNS
V-Perfect

Ismerje meg a V-PERFECT technológiát, amit a KNS alkalmaz az ablakok gyártásakor

A V-PERFECT technológia jelenleg a legfejlettebb gyártási eljárás. Az így gyártott nyílászárók tokjai és szárnyai 20%-al erősebbek a hagyományos módon készített szerkezetekhez képest, a megnövelt hegesztési felületnek köszönhetően. A hegesztőfejek rendkívül precizen illesztik össze a profilokat, ezért nem keletkezik profil megfolyás, ezért nem kell utólag lecsiszolni vagy lemarni ezeket a gyártás során keletkező hibákat. Az alig látható "cérnahegesztés" nagy mértékben hozzájárul az ablakok külső megjelenéséhez is. A V-PERFECT-tel gyártott ablakok és ajtók a legmagasabb minőséget és pontosságot képviselik.

A V-PERFECT Technológia előnyei

 • esztétikus, alig észrevehető hegesztés. Egy faerezetes vagy egyéb színes szerkezeteknél (pl antracit) különösen esztétikus tud lenni, de a fehér ablakoknál is nagyságrendekkel jobb megjelenést kölcsönöz. A színes nyílászárót rendelő ügyfelek, már szem előtt tartják az ablakok, ajtók megjelenését, nekik fontos a nyílászárók kinézete. A cérnahegesztett ablakok nagyon ízlésesen mutatnak. A külcsín tovább fokozható a KNS-nél különböző színekben elérhető meleg távtartók. Ezeket a lehetőségeket felkínálva egyedülálló ajánlatot tud tenni megrendelői számára.
 • V-Perfect

  de, hogy ne csak a külsőségekről essen szó

 • a V-PERFECT hegesztés során nem keletkezik műanyag megfolyás a tok belső sarkában illetve a profil oldal falainál. Nincs szüksége ezeket utólag „lejavítani” marással illetve egyéb eljárásokkal, mint a legtöbb nyílászáró gyártónál, ahol a legtöbb sarokhegesztés kozmetikázásra szorul.
 • A V-PERFECT technológia az összehegesztendő profilok felületét megnöveli. A "zik-zakk" szerűen egymáshoz illesztett elemek nagy fokú stabilitásra tesznek szert, ezért az így gyártott tokok és szárnyak nagyságrendekkel strapabíróbbak lesznek. (tehát a V-Perfect technológiára nem igaz az a közbeszéd, mely szerint a cérnahegesztés, bizonytalan, gyenge gyártási eljárás)
 • A sarkokban a profilokon futó tömitőgumi nem keményedik fel, mint más hagyományos gyártási eljárásnásnál. Nem veszíti el rugalmasságát. A felkeményedett rugalmatlan gumi eltarthatja a szárnyat a toktól, ezzel akadályozhatja a nyílászáró megfelelő záródását. Ez az apró előny tovább növeli a ablakok tartósságát és annak használhatóságát.
 • V-Perfect
  V-Perfect

  KNS termékei

  Bízunk benne, hogy mind Ön, mind a megrendelői elégedettek lesznek azokkal a lehetőségekkel amik a KNS termékei nyújtanak. Hamarosan további újdonságokról tájékoztatjuk Önt.
  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more