KNS
Újabb innováció a KNS-nél: HS INOWA – emelő-toló szerkezetek

Újabb innováció a KNS-nél: HS INOWA – emelő-toló szerkezetek


Folyamatosan a lehető legjobb megoldásokat igyekszünk felkínálni megrendelőink részére. Egy újabb egyedi és számos előnnyel rendelkező különlegességet szeretnénk bemutatni, a toló szerkezetek legújabb generációját.

 

A HS INOWA a ROTO INOWA vasalatával és a GEALAN speciális profiljából készítve, ötletes tolórendszer előnyösebb működési tulajdonságokkal és kedvezőbb árképzéssel.

A görgős csapágyazású szerkezetnek köszönhetően a szárnyak könnyen eltolhatók – mindenféle zavaró súrlódástól mentesen. A zárás szintén kényelmes és nagy erőkifejtéstől mentes – mindezek mellett az innovatív működési mód nagy szorítónyomást biztosít.

További előny a kényelem szempontjábólkényelmes nyitás még nehéz szárnyak esetén (max 200 kg) is a könnyen működtethető kilincsnek köszönhetően a szárny tokba történő enyhe önbehúzása kényelmes zárást biztosít kényszerműködtetésü egyenletes záródás a szárny mind a négy oldalán elhelyezkedő vezérelt záródási pontoknak köszönhetően.

 

Magas tömítettség

Kiváló szigetelés, még viharos időjárás esetén is.

 

Az Inowa új mércét állít fel a tömítettség területén és ebből adódóan optimális megoldás magas épületekhez, ahol a nyílászárók nagy szélterhelésnek vannak kitéve.

Még orkán erejű széllökésekkel tarkított esős, viharos időben is – amely közvetlenül éri a nyílászárót tartós és biztos szigetelést biztosít a vasalat. Nincs huzat és nincs nyikorgó szárny – köszönhetően az egyedülálló technikának. Már alapkivitel esetén is a körkörös záródási pontok egyenletes, magas szorítónyomást biztosítanak, további záródási pontok beépítésével a lehető legnagyobb szigetelés és magasabb biztonság érhető el. Ezek a kívánt mennyiségben és a kívánt helyekre helyezhetőek el.

 

Kint zaj, bent viszont megnyugtató csend

A vasalat egy számottevő pluszt nyújt a lakás komfort területén. Mivel a technikai innovációk, amelyek a szél és az eső bejutását megakadályozzák, egyúttal védenek – a teljes szerkezet megfelelő kivitelezése esetén – a külső zaj ellen is. Így a Roto Patio Inowa minden, a tolóablakok- és ajtók zajszigetelésével szemben támasztott feltételnek

eleget tesz, így ideális forgalmas utcák, utak vagy akár repülőterek közelében lévő építési projektekhez is.

 

Esztétikum 

A dizájn egyre nagyobb szerepet játszik a tolóajtóknál és ablakoknál is. Ezért is az Inowa egy kiváló választás. A rejtett technika lehetővé teszi az egyenes vonalvezetésű keskeny, modern dizájnnal rendelkező profilok alkalmazását

 

Bevizsgált minőségű, tartós működés biztonság 

Az új vasalatrendszer tartós és különösen hosszú élettartamú tömítettséget biztosít, köszönhetően a kiváló minőségű alkatrészeknek. A Inowa a következő követelményeknek felel meg:

 

Légzáróság: Légáteresztés, 4. osztály (DIN EN 1026 / 12 207),

Csapóeső szigetelés, 9A osztály (DIN EN 1027 / 12 208)

 

 Főbb technikai tulajdonságok: 

  • innovatív, a tokra merőleges záródási mozgás
  • körbefutó tömítés
  • záródási pontok a mozgó- és a fix szárny találkozásánál is
  • az összes záródási pont kilincs vezérelt
  • nincsenek látszó vasalat alkatrészek
  • hosszú élettartam, tartós, megbízható működés

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more